Byggebørsen Tromsø 2024

I dag (24. januar) hadde vi gleden av å delta på Byggebørsen i Tromsø, arrangert av Næringsforeningen i Tromsøregionen. Byggebørsen har i over 20 år vært en viktig møteplass for bygg-, eiendoms- og anleggsbransjen, og årets arrangement var intet unntak. 

Næringsforeningen i Tromsøregionen beskriver Byggebørsen som årets viktigste møteplass for utbyggere, entreprenører, leverandører og andre med interesse for utviklingen i regionen. For Xsecure var deltakelsen på Byggebørsen en unik mulighet til å engasjere oss med nøkkelaktører innenfor byggebransjen. Med fokus på sikkerhet og tekniske løsninger ble det vist stor interesse for vår innovative tilnærming til alarmoverføring og selvbetjeningen i våre systemer.

Byggebørsen gir bedrifter muligheten til å styrke sin posisjon, bygge nettverk og skape merkekjennskap i regionen. For oss var det en strategisk beslutning å delta på dette arrangementet, og responsen fra deltakerne var overveldende positiv. Vi ser frem til å videreutvikle samarbeidet med andre aktører i Tromsø-regionens bygg- og anleggsnæring.