For installatører

Det har aldri før vært enklere for en montør å skru opp alarmsenderen og sette den i drift. Vi har sikret enkelheten ved installasjon av våre produkter for å spare dere tid, og fremgangsmåten i Xview reduserer feil ved idriftsettelsen slik at dere unngår dobbeltarbeid. Xview er i tillegg tilpasset mobilvisning for at hele jobben skal kunne utføres på stedet. Fra start til slutt trenger ikke jobben ta mer enn 1 time. 

Vi tilbyr oss også å gi deres montører en kort og enkel innføring i idriftsettelsen og bruken av Xview. Dette er igjen viktig for oss at blir gjort grundig og ved alle registreringer av nye installatører, for å sikre riktig idriftsettelse, tidsbesparing og redusering av feil. Vi vil alltid være tilgjengelig på support, men målet er at opplæringen skal gi installatørene økt trygghet i eget arbeid, og fremgangsmåten ved installasjon tilpasses for enklere gjennomføring og best brukeropplevelse. 

Våre alarmsendere

Alle våre alarmsendere er kompatible med 4G-nettet og gjør dermed overgangen fra 2G enda enklere. I tillegg blir alle våre alarmsendere strømforsynt av brannsentralen, med unntak av iO10+ 230V og iO10+ Dual 230V, som begge har innebygget batteri og lader for tilkobling til 230V. 

Som installatør trenger du/ dere tilgang til Xview for å sette i drift alarmsenderne dere monterer fra oss. 

Dersom du allerede har en bruker kan du benytte deg av «Logg inn»-knappen i menyen. 

Mer om våre produkter finner du her. 

Har du andre spørsmål eller ønsker at vi tar kontakt? 

Hvis du fyller ut skjemaet og legger igjen din interesse, så tar vi kontakt for en samtale om dine problemstillinger og behov.