Alarmoverføring

Alarmoveføring refererer til prosessen med å overføre alarmer og annen kritisk informasjon fra en alarmsensor eller et alarmsystem til et
110-mottak eller annet mottak.
Dette er en viktig komponent i et alarmsystem, og det bidrar til å varsle nødetater eller annet beredskapspersonell om en potensiell trussel, som for eksempel brann, innbrudd eller kritisk systemfeil. 

Systemer for alarmoverføring kan variere i kompleksitet, avhengig av behovene og budsjettet til brukeren. Målet er imidlertid alltid å sikre at alarminformasjonen blir raskt og pålitelig overført til riktig mottaker, slik at nødvendige tiltak kan tas i tilfelle en nødsituasjon. 

Vi tilbyr Norges enkleste og raskeste alarmoverføring. En pålitelig og kostnadseffektiv løsning som gir deg full kontroll over dine sikkerhetalarmer. Vår web-baserte selvbetjeningsplattform, Xview, gir deg en unik mulighet til å administrere, overvåke og oppdatere dine alarmer og lokasjoner med letthet. Vårt mål er å gjøre alarmbehandlingen brukervennlig, effektiv og tilgjengelig 24/7. Opplev den nye standarden for alarmoverføring og øk sikkerheten i dine bygg på en måte som passer dine behov og budsjett. 

Alarmoverføring fra Xsecure
Alarmoverføring med Xsecure

Vi er her for å sikre at dine alarmer overføres til de rette mottakene, trygt og sikkert.

Vi har sikret enkelheten ved installasjon av våre produkter for å spare dere tid. 

Få full oversikt over alle terminaler og lokasjoner i dashbordet.