Vår alarmteknologi og varslingstjeneste gjør Norge tryggere

I Xsecure har vi fokus på å levere nye innovative tjenester og løsninger for overføring av alarmer og annen kritisk informasjon på en sikker måte. Vårt formål er å gjøre det enklere og raskere å trygge Norge med vår løsning for alarmoverføring.

Xsecure ble startet i 2020 av Terje Sivertsen, Kato Nilsen, Kent Ellingsen og Knut Saltnes, med formålet om å skape utstyr og tjenester for raskere og tryggere overføring av alarmer. Dagens utviklingsteam jobber kontinuerlig med utviklingen av tjenestene våre for å kunne tilby det beste og nyeste innen alarmoverføring, til vår stadig voksende kundegruppe. 

I Xsecure verdsetter vi åpenhet, integritet, profesjonalitet og samarbeid, og vi legger derfor vekt på å bygge tillitsfulle relasjoner med våre kunder. Salgsteamet jobber samtidig for at kundene skal få ytre sine behov og ønsker, slik at utviklingsteamet igjen kan tilby en enda bedre brukeropplevelse. 

Overføring av alarmer

Med innovative løsninger for kommunikasjons- og alarmteknologi gjør vi det enklere å sikre dine verdier. Våre tjenester sikrer overføring av alarmer for brann, innbrudd og teknisk, til ønsket alarmmottak samt til alle 110-mottak. Både produkter og tjenester er under kontinuerlig utvikling, og nye tjenester og funksjoner legges til fortløpende. 

Vår web-baserte løsning Xview er selvbetjent for registrering og idriftsettelse av alarmsendere. I Xview kan man selv utføre registrering, idriftsettelse, endringer og oppdateringer av kundedata raskt og enkelt, uten support eller aktiv medvirkning fra Xsecure. Overvåking og status på alarmer gjøres også gjennom Xview.