For alarmmottak

Vårt mål er å sikre at kritiske alarmer når fram til nødetater og beredskapspersonell i rett tid, og det krever derfor at vi har et tett samarbeid med alarmmottak over hele landet. Ved å samarbeide med oss og utnytte dere av vår web-løsning, Xview, vil dere som alarmmottak oppleve en forbedret effektivitet. 

Fordeler med Xview

Gjennom Xview gir vi dere full oversikt og tilgang til alle alarmer og lokasjoner direkte i dashbordet. Den innebygde kartvisningen gir dere en visuell representasjon med nåler som markerer de eksakte lokasjonene, mens logg-visningen gir en oversikt over alle hendelser og aktive alarmer. Kartvisningen gir ikke bare en geografisk oversikt, men tillater også rask navigasjon for å optimalisere forståelsen og responsen på situasjonen i sanntid. Dette gir dere muligheten til nøyaktig styring av utrykninger eller annen respons, og best mulig ressursallokeringi henhold til gjeldende alarmer. 

Xview er utformet med brukervennlighet i fokus for å gjøre arbeidet til alarmmottakene så sømløst som mulig. Hos Xsecure er vi forpliktet til å sikre at våre løsninger ikke bare er pålitelige for våre kunder, men at vi også gir konkrete fordeler for våre samarbeidspartnere i alarmmottakene. 

Som alarmmottak kan dere registrere bruker(e) hos oss for at vi skal kunne overføre alarmer fra våre kunder til deres mottak. 

Dersom du allerede har en bruker kan du benytte deg av «Logg inn»-knappen i menyen. 

Xview er en web-baserte løsning som gir oversikt over alle terminaler, aktive alarmer og lokasjoner. 

Mer informasjon om løsningen finner du her. 

Har du andre spørsmål eller ønsker at vi tar kontakt? 

Hvis du fyller ut skjemaet og legger igjen din interesse, så tar vi kontakt for en samtale om dine problemstillinger og behov.