Vi verdsetter personlig utvikling

Vi gir deg muligheten til å være med på utviklingen av fremtidsrettet teknologi, å ta del i en voksende bedrift og å bidra for Norges sikkerhet. Som arbeidsgiver forstår vi at en virkelig vellykket bedrift bygges på grunnlaget av et sterkt og engasjert team.

Vi skaper et inspirerende miljø som fremmer kreativitet, samarbeid og personlig vekst. Vi investerer i din profesjonelle utvikling og gir deg utfordrende oppgaver. Hos oss kan du utforske nye perspektiver, bygge sterke nettverk og vokse våde faglig og personlig. Vi tilbyr fleksible arbeidsordninger og tror på balansen mellom arbeid og fritid. Som en del av vårt team vil du være med på å utvikle banebrytende teknologiske løsninger og forme fremtiden. Grip muligheten til å skape betydningsfulle resultater og trygge Norge sammen med oss i Xsecure.

Ledige stillinger

Vi har for tiden ingen ledige stillinger, men vi ønsker gjerne at du sender oss en åpen søknad. Det gir oss muligheten til å kunne kontakte deg direkte dersom du virker aktuell for oss, eller at vi får behov for å ansatte flere ved et senere tidspunkt. 

Søknad kan sendes til terje.sivertsen@xsecure.no

Her kan du også lese mer om hvordan det er å jobbe i Xsecure og hvilke verdier vi verdsetter for våre ansatte. 

Du må gjerne følge oss både på LinkedIn og Facebook for å holde deg oppdatert på hva vi gjør, både teknisk og sosialt, og når det kommer nye ledige stillinger. 

Les mer