Vi verdsetter personlig utvikling

Vi gir deg muligheten til å være med på utviklingen av fremtidsrettet teknologi, å ta del i en voksende bedrift og å bidra for Norges sikkerhet. Som arbeidsgiver forstår vi at en virkelig vellykket bedrift bygges på grunnlaget av et sterkt og engasjert team.

Vi skaper et inspirerende miljø som fremmer kreativitet, samarbeid og personlig vekst. Vi investerer i din profesjonelle utvikling og gir deg utfordrende oppgaver. Hos oss kan du utforske nye perspektiver, bygge sterke nettverk og vokse våde faglig og personlig. Vi tilbyr fleksible arbeidsordninger og tror på balansen mellom arbeid og fritid. Som en del av vårt team vil du være med på å utvikle banebrytende teknologiske løsninger og forme fremtiden. Grip muligheten til å skape betydningsfulle resultater og trygge Norge sammen med oss i Xsecure.

Ledige stillinger

Våre markedsandeler vokser eksponentielt, og vi trenger å utvide teamet for å kunne svare til etterspørselen. Derfor søker vi nå etter en dyktig selger som er klar til å løfte både Xsecure og egen karriere. Er du god på å skape relasjoner og har et veletablert nettverk med relevante forbindelser for å drive salg? Stillingsutlysningen finner du her

Her kan du også lese mer om hvordan det er å jobbe i Xsecure og hvilke verdier vi verdsetter for våre ansatte. 

Du må gjerne følge oss både på LinkedIn og Facebook for å holde deg oppdatert på hva vi gjør, både teknisk og sosialt, og når det kommer nye ledige stillinger. 

Les mer

Mangfold og inkludering

Vi tror på verdien av mangfold og inkludering. Hos oss i Xsecure er vi alle kolleger med varierte bakgrunner, erfaringer og perspektiver. Denne blandingen av talenter og synspunkter vil gi deg en unik mulighet til å lære og vokse både faglig og personlig. Utforsk nye perspektiver, bygg sterke nettverk og utvikle deg i et dynamisk og stimulerende miljø.

Frihet og fleksibilitet

Vi forstår at et balansert liv er viktig for trivsel og produktivitet. Derfor tilbyr vi deg muligheten til å arbeide fra hvor som helst, enten det er hjemme, på en kafé eller et annet sted du føler deg komfortabel. I tillegg kan du med fleksible arbeidstider tilpasse din daglige rutine slik at den passer dine preferanser og livssituasjon. I Xsecure gir vi deg friheten til å jobbe på dine mest kreative og produktive øyeblikk.

Støtte og samarbeid

Teamet er kjernen i vår suksess. Vi setter pris på samarbeid og oppmuntrer til en åpen og inkluderende kultur. Du vil være en del av et team som kontinuerlig utfordrer konvensjonelle tenkemåter og arbeider mot å finne kreative løsninger på sammensatte utfordringer. Med støtten fra dine kolleger vil du kunne utforske ditt fulle potensiale og utvikle deg i din karriere.

Innovasjon og pionerånd

Som en gründer-bedrift gir Xsecure deg sjansen til å være med på utviklingen av banebrytende, teknologiske løsninger og å forme fremtiden. Du vil være en sentral bidragsyter i vårt team av dyktige og kreative individer som kontinuerlig utfordrer det etablerte. Sammen vil vi jobbe for å skape betydningsfulle resultater og gjøre det enklere å trygge Norge.