Vi flytter distribusjonen vår til EET

Vi gleder oss over å kunne informere om distribusjonsavtalen vi nå har inngått med EET, en ledende leverandør av IT-løsninger innenfor sikkerhet og overvåking. Fra januar av vil alle Xsecure’s produkter kunne bestilles i nettbutikken hos EET. 

Vi ekspanderer både internt og eksternt, og den raske veksten har nødvendiggjort denne strategiske omorganiseringen for å møte økende etterspørsel og forbedre kundeopplevelsen. Ved å samle lager og distribusjon hos EET forventer vi å oppnå en mer strømlinjeformet og kostnadseffektiv distribusjonsprosess. Avtalen vil ikke bare effektivisere den interne driften, men også gjøre det enklere og mer tilrettelagt for kundene å finne og bestille de rette produktene.

«Vi ser frem til dette samarbeidet og tror det vil skape en raskere og mer effektivisert samhandling mellom oss og kundene våre. Avtalen vår med EET vil samtidig utvide deres vareutvalg og styrke deres tilstedeværelse i sikkerhetsmarkedet,» sier Terje Sivertsen, daglig leder Xsecure.

«Sikker kommunikasjons- og alarmoverføring er verdifulle tillegg til tradisjonelle løsninger vi har levert. Som komplementære produkter til flere av våre eksisterende sikkerhetsmerker, bidrar Xsecure til å bringe våre løsninger til neste nivå. Sammen er vi forpliktet til å levere toppmoderne løsninger som forbedrer kommunikasjon og sikkerhet,» sier Svenn-Erik Hareide, Category Manager – Surveillance & Security, EET Norge.

EET Norge er en verdiskapende IT-distributør som tilbyr ekspertise, intelligente logistikkløsninger, unik salgstjeneste og smarte markedsføringsverktøy til leverandører og kunder. EET Norge har 40 ansatte med kontorer og lager på Skullerud i Oslo og omsatte i 2022 for vel 525 millioner NOK.

EET Norge er en del av EET Group som i dag har rundt 800 ansatte og hovedkontor i Danmark. EET Group opererer i 24 markeder over hele Europa, representerer over 1100 merker og betjener mer enn 30.000 kjøpende kunder årlig. Virksomheten har mer enn 30 år i bransjen og har oppnådd en vekst vesentlig høyere enn gjennomsnittet.

For bestilling av våre produkter hos EET, klikk her.