Daniel forteller om hvordan det er å jobbe som selger i Xsecure

Daniel har jobbet som selger hos oss siden april 2023 og er kommet godt inn i rollen. Vi tok oss en prat med han og spurte om hva han liker best med jobben så langt, typiske arbeidsoppgaver, og hvorfor han ville bli med på utviklingen av Xsecure. 

Hvordan ser en typisk arbeidshverdag ut?

En typisk arbeidshverdag for meg er preget av en variert arbeidsflyt. Dagen begynner vanligvis med en gjennomgang av e-post for å håndtere kundehenvendelser og kommunikasjon med kolleger. Deretter har vi et morgenmøte på Teams klokken 09, etterfulgt av at jeg planlegger mine salgsaktiviteter for dagen. Store deler av arbeidsdagen tilbringes på telefon eller i møter med potensielle kunder, hvor jeg presenterer våre produkter og tjenester, og arbeider for å inngå avtaler.

 

Kan du nevne noen av de vanligste arbeidsoppgavene dine?

Noen av mine mest vanlige arbeidsoppgaver inkluderer å identifisere potensielle kunder, etablere kontakt med dem og forstå deres behov. Jeg presenterer også våre produkter og tjenester for kundene og tar imot tilbakemeldinger angående eventuelle forbedringer de ønsker.

 

Hva liker du best med jobben?

Det som jeg setter mest pris på ved jobben min som selger hos Xsecure, er muligheten til å bygge sterke relasjoner med kundene og hjelpe dem med å finne skreddersydde løsninger som oppfyller deres behov. I tillegg gir selgerjobben meg betydelig autonomi og muligheten til å utvikle mine salgsferdigheter.

 

Er det noe som er mer utfordrende?

Av og til kan det være utfordrende å «overtale» kunder som er vant til å bruke et produkt de er kjent med, til å prøve noe nytt. Men det gir også en ekstra tilfredsstillelse når man lykkes med det.

 

Hva fikk deg til å velge en jobb som selger hos Xsecure?

Det som virkelig trakk meg mot jobben hos Xsecure var muligheten til å være med på oppbyggingen av et selskap helt fra begynnelsen av. Produktene virket spennende, og jeg satte pris på sjansen til å samarbeide med et dedikert salgs- og utviklingsteam. Å være en del av en bedrift som er med å utfordre et monopol i markedet gjorde også jobben som selger hos Xsecure svært attraktiv for meg.

 

Foto: Cornelis Koppang Henriksen, kommunikasjonsrådgiver Brannvernforeningen

 

Kunne du tenke deg å bli en del av teamet sammen med Daniel og Tron? Vi er nemlig på utkikk etter selgere for å utvide markedsandelene våre på Vestlandet og i Midt-Norge. Dersom du er interessert må du ikke la denne muligheten slippe unna.

Stillingsutlysningen finner du her