Xsecures investeringsavtale med Arctic Investment Group

Xsecure inngår investeringsavtale med Arctic Investment Group for å styrke utvikling og ekspansjon. Xsecure er inne i en periode for vekst og ekspansjon, hvor målet er å oppnå raskere og bedre utvikling av fremtidens løsninger for alarmoverføring. Den nylig inngåtte investeringsavtalen etablerer et partnerskap som skal bidra til å nå disse ambisjonene. 

Xsecure ble startet i 2020 av Terje Sivertsen, Kato Nilsen, Kent Ellingsen og Knut Saltnes, med formålet om å skape utstyr og tjenester for raskere og tryggere overføring av alarmer. Teamet jobber kontinuerlig med tjeneste- og produkt-utvikling for å kunne tilby det beste og nyeste innen alarmoverføring, til sin stadig voksende kundegruppe. Selskapet har i dag kunder innen, næringsbygg, boligsameier og industri.

FOTO: Alexandru Mitu. F.v.: Ane Nordahl Carlsen, Kato Nilsen, Terje Sivertsen, Ivar Andreas Forn, Gøran Wiik Thomassen, og Ole Tom Andreassen.

Arctic Investment Group legger vekt på langsiktige partnerskap og bærekraftig vekst. Deres engasjement for innovasjon og verdiskaping gjør dem til en ideell samarbeidspartner for Xsecure i deres arbeid for å utvide seg på markedet og møte de økende behovene innen alarmsikkerhet.

 

«Xsecure har utviklet et produkt for overføring av kritisk data som er teknologisk overlegent og med fordeler i alle ledd i verdikjeden. De har utviklet et brukervennlig verktøy som gjør at kunden selv kan gjøre mye av de tingene de i dag betaler tredjeparter for» sier Eskild Endrerud, managing partner i AIG.

Videre forteller Endrerud at «det er et solid og løsningsorientert team med lang erfaring og dyp innsikt i bransjen de nå ønsker å revolusjonere. Vi er utrolig stolt over å få lov til å være med Xsecure videre på reisen.»

 

Gjennom investoravtalen med Xsecure vil Arctic Investment Group bidra med betydelige ressurser og kompetanse til partnerskapet. Bidraget fra AI Group vil støtte Xsecure i deres utvikling og kontinuerlige arbeid med å levere banebrytende løsninger for overføring og behandling av alarmer.

 

«Vi synes det er spennende og inspirerende å gå inn i et samarbeid med AIG. De er de rette investorene for oss, både i våre verdier og hva vi ønsker å utrette. Vi har veldig stor tro på AIG og det de gjør som investor, og vi føler på en utrolig stolthet av å ha de med på laget» sier Terje Sivertsen, daglig leder i Xsecure.

Sivertsen ønsker samtidig å understreke mulighetene som nå åpner seg med denne investeringen. «AIG vil være av stor betydning for vår vekst fremover. Våre planer innebærer blant annet å hente inn større markedsandeler, samtidig som vi skal vokse internt. Med tilstrekkelig kapital kan vi nå realisere våre ekspansjonsplaner.»

 

Investeringen blir brukt for å videreutvikle og forbedre eksisterende teknologi, samt drive forskning og utvikling av nye innovative løsninger. Partnerskapet gir Xsecure muligheten til å utforske nye ideer, forbedre produkter og tjenester, og opprettholde sine største konkurransefortrinn.

 

FOTO: Alexandru Mitu. F.v.: Ane Nordahl Carlsen (partner og styremedlem), Ivar Andreas Forn (assosiert partner), og Eskild Endrerud (managing partner).

Arctic Investment Group er et investeringsselskap basert i Nord-Norge og fokuserer spesielt på å støtte virksomheter som er innovative, ambisiøse og arbeider med å løse betydningsfulle problemer. Med et solid rykte innen finans- og investeringssektoren har de etablert seg som en pålitelig og kompetent aktør på markedet.