Høstens samling hos Xsecure: Fremtidsplaner, fellesskap og teknologiske fremskritt

15. og 16. august var hele gjengen i Xsecure samlet i Oslo for høstens første samling. Dagene ble fylt med faglig diskusjon, sosialt samvær og spennende innsikt i et stadig endrende teknologi- og sikkerhets-marked. Selv om teamet vanligvis opererer desentralisert, var denne ansikt-til-ansikt-samlingen en påminnelse om verdien av å dele tid og ideer i samme rom.

Xsecure-teamet i full gang med å diskutere mulighetene på markedet og hvordan vi ønsker at utviklingen skal skje videre. 

Formålet med samlingen var klart: å kartlegge veien videre. Planene for tiden som ligger foran ble nøye gransket, diskutert og formet. Veikartet mot fremtiden ble skissert, med fokus på å lede bedriften mot nye høyder. Prioriteringer ble satt, og strategier ble bearbeidet og justert i sanntid, slik at hvert skritt fremover kan være solid og veloverveid. 

Men samlingen handlet ikke bare om det faglige. Det var en bevisst balanse mellom arbeid og glede. Xsecure-teamet forstår viktigheten av å styrke det sosiale båndet som bidrar til et sterkt arbeidsmiljø, og spesielt viktig var dette med tanke på arbeidssituasjonen slik den er til daglig. De ansatte nøt en rekke aktiviteter som brakte dem nærmere sammen. For noen var badstubåten en stor favoritt, med en unik kombinasjon av badstue, bading og en tanke-kvernende quiz på Oslofjorden. Andre satte mer pris på felles-middagen på tirsdagskvelden, der vi delte tre-retters måltider, nøt gode drikker og delte latter og historier i godt selskap. 

Jesper Lade og Bjørn Kristiansen, fra Telenor, presenterte mulighetene med mobilnett for IoT. 

Et av høydepunktene på samlingen var besøket fra Telenor og Ajax Systems, to betydningsfulle partnere i vårt arbeid. Jesper Lade og Bjørn Kristiansen fra Telenor trakk oss inn i fremtidens verden med mobilnett for IoT. Videre delte de innsikt i forventningene rundt nedleggingen av 2G-nettet og mulighetene som 4G og 5G bringer med seg. Fremtiden ble presentert med en følelse av spenning og fremdrift. 

Frode Simonsen, ved Ajax Systems, ga oss en kort presentasjon av deres innovative produkter og løsninger for sikkerhet og alarmoverføring. 

Ajax Systems, representert ved Frode Simonsen, ga en engasjerende introduksjon til deres innovative produkter. Vi fikk et dypdykk i teknologien som styrker sikkerhet og alarmoverføring. Samtalen strakte seg inn i fremtidens muligheter, og det ble klart at teknologien er veiviseren som fører bedriften mot enda mer sofistikerte løsninger. 

Denne høstlige samlingen hos Xsecure var mer enn bare et møte. Den var en anledning til å forene visjoner, bygge fellesskap og utvide horisonter. Gjennom tett samarbeid, faglig diskusjon og sosialt engasjement banet vi vei for en lovende reise mot målene som ligger foran oss. Med en blanding av lidenskap, teknologisk innsikt og tett samhold vil Xsecure fortsette og sette kursen i det stadig skiftende landskapet av teknologi- og sikkerhets-bransjen.