Opplev Xview optimalisert for mobil

Xview er nå oppdatert med en spesialtilpasset teknisk utforming, med funksjoner som er optimalisert for bruk på mobiltelefoner og nettbrett. Xview er som kjent vår web-baserte løsning for kunder, installatører, alarmstasjoner og partnere. Med denne oppdateringen får du nå en enda mer selvbetjent opplevelse, direkte på din mobiltelefon eller nettbrett.

 

 

Vi har satt fokus på å gjøre bruk av Xview på mobilen så enkelt som mulig. Mobiltilpasningen gir deg den samme funksjonaliteten og brukervennligheten som du er vant til fra desktop-versjonen av Xview, men med et optimalisert og responsivt design som passer perfekt til mobile enheter. Du kan enkelt administrere abonnementer, håndtere lokasjoner, sette opp regler for alarmering og mye mer – alt direkte fra din mobiltelefon, når som helst og hvor som helst.

Tilgjengeligheten av Xview på mobilen gjør tjenesten vår enda mer selvbetjent. Du trenger ikke lenger å være avhengig av en datamaskin for å få tilgang til alle funksjonene i Xview. Alt du trenger er din mobile enhet og internettilgang. Xview er nå fullt optimalisert for mobil, slik at du kan ta med deg sikkerhetsadministrasjonen overalt.

I Xsecure er vi opptatt av å gi deg den beste brukeropplevelsen, og med Xview for mobil tar vi brukervennligheten ett skritt videre.