Xsecure på Sectech 2023

Vi i Xsecure deltok i vår som utstiller på Sectech 2023. Messen fokuserer på sikkerhetsteknologi og -løsninger, og tilbyr både besøkende og deltakende å få med seg utstillere og seminarer innenfor alle spektre i bransjen.

Som utstiller på Sectech 2023, fikk vi muligheten til å presentere oss som en ny aktør innen alarmoverføring, og kunne vise våre sikkerhetsteknologier, produkter og løsninger for en engasjert målgruppe. Besøkende fikk anledningen til å oppleve våre produkter og tjenester i praksis, og lære mer om hvordan de kunne bidra til å styrke sikkerheten i deres virksomheter.

Vår deltakelse på Sectech-messen var ikke bare en mulighet til å vise frem våre produkter, men også til å engasjere oss med bransjens toppledere, eksperter og potensielle samarbeidspartnere. Vi benyttet samtidig denne muligheten til å bygge verdifulle forbindelser, utveksle kunnskap og identifisere nye muligheter for samarbeid og vekst.

Takk til Sectech for et flott gjennomført arrangement, og takk til alle som stakk innom standen vår og viste engasjement for en ny aktør i sikkerhetsmarkedet!